CV-ketel problemen

Problemen met de cv-ketel en installatie? Kamp je met een storing of kapot onderdeel? Slecht onderhouden verwarmingsketels & cv-installaties beginnen na loop van tijd mankementen te tonen. Wij geven een overzicht van de meest voorkomende problemen met stookolieketels en gasketels en wat je eraan kunt doen.

Top 5 cv-problemen

Zwarte rook

Door een slechte verbranding kan er zwarte rook of witte rook ontstaan in het stooklokaal, berging of garage maar ook in de rookafvoer naar buiten toe.

 

Lekkage cv-ketel

Je cv-ketel lekt? Last van water in jouw verwarmingsketel? Deze tips kunnen je helpen om de lekkage probleem op te sporen.

 

CV-ketel start niet op

De verwarmingsketel slaat niet aan en weigert dienst te doen? Indien de cv-ketel niet opstart heb je te maken met één van de meest voorkomende problemen. Wat kan kan de oorzaak zijn en wat kan je er aan doen?

 

Geen warm water

Er komt geen warm water meer uit de kraan? Koud water in de douche? Niks is zo sneu dan moeten douchen met koud water. Wij sommen sommige oorzaken op.

 

Radiatoren worden niet warm

In het begin van de herfstperiode kan het in huis al snel beginnen afkoelen. Na een lange periode van inactiviteit wensen we de verwarming weer op te starten.

 

Meer cv-problemen