Dringend onderhoud

Nood aandringend onderhoud en herstelling van jouw cv-ketel? Neem dan contact op met een technicus, gespecialiseerd in snelle interventies

Verplicht

Zoals je weet, is het onderhoud van een gasketel of het onderhoud van een stookolieketel verplicht. Het kan zijn dat de je het onderhoud vergeten bent, dan is een snel onderhoud aangewezen. 

Problemen met cv-ketel

Jouw cv-ketel laat het plots afweten. Dit kan iedereen gebeuren. Het gevolg: geen warm water meer ( combiketel ) én geen verwarming meer. De oorzaak van het probleem in de gas- of stookolieketel zal te wijten zijn aan een defect of storing. Indien de oude cv-ketel kapot is, dient hij in het slechtste geval vervangen te worden.

De meest voorkomende cv-problemen zijn dat de ketel niet meer opstart waardoor de radiatoren koud blijven of dat er onvoldoende druk op de ketel zit. Dan wil je zo snel mogelijk een technicus laten langskomen om het euvel op te lossen, ook in het weekend.

Dringend onderhoud nodig? Klik hier

Dringend onderhoud & herstelling

Dankzij de snelle interventie, komt jouw vertrouwde cv-reparateur zo snel mogelijk langs om de ketel weer op te starten. Meestal staan de contactgegevens op een sticker op de ketel of je kan een oude factuur van een eerder onderhoud of herstelling erbij nemen om zijn contactgegevens te achterhalen. Indien de technicus telefonisch niet bereikbaar is, dan zoek je het best snel een andere technicus op via het internet.

Een andere manier, is via onze website een aanvraag te doen voor een snel onderhoud of depannage. Dit kan je doen via ons offerte-formulier.

Een derde mogelijkheid is contact opnemen met de fabrikant van jouw ketel. Zij geven meestal op hun website een overzicht van aangesloten zelfstandige installateurs of je neemt telefonisch contact op, waarna ze je gaan doorverwijzen.

Onderhoudscontract

Heb je een onderhoudscontract afgesloten, kijk dan na wat de voorwaarden zijn voor de uitvoering van een spoedherstelling of spoedinterventie. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract, vraag je dus altijd na wat indien er een dringende herstelling of onderhoud dient plaats te vinden.

Gratis offerte-aanvraag

Technicus nodig? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte